Why don’t you make your own handmade soba noodles on New Year’s Eve and enjoy New Year’s Eve dinner with them? This is a handmade buckwheat noodle making experience and banquet plan with a limited number of 6 people each time for 2 shifts.
Only the FINAL part from 9:00PM will be a special New Year’s Eve event where you can also enjoy secret sake with the owner’s buckwheat noodles!(no making experience)
Part 1: 11:00AM start 2:00PM end [Total3.0h].
Participation fee: 15,000 yen
[Includes all-you-can-drink during the time and a course meal.]
Capacity: Max. 6 people
Approximate time: 1.5 hours to finish making soba, 1.5 hours for party
Part 2: 3:00PM start 6:00PM end [Total3.0h].
Participation fee: 15,000 yen
[Includes all-you-can-drink during the time and a course meal.]
Capacity: Max. 6 people
Approximate time: 1.5 hours to finish making soba, 1.5 hours for party
Only the FINAL part from 9:00PM will be a special New Year’s Eve event where you can also enjoy secret sake with the owner’s buckwheat noodles!(no making experience)
Final Part : 9:00PM start 11:00PM end [Total3.0h].
Participation fee: 15,000 yen
[Includes all-you-can-drink during the time and a course meal.]
Capacity: Max. 10 people
【大晦日イベントのご案内】
大晦日の手打ち蕎麦祭り
開催日時:12月31日(土)
大晦日に自分で手打ち蕎麦を作り、その蕎麦で年越し蕎麦を楽しみませんか?各回別に限定6名様ずつで2交代制の手打ち蕎麦体験&宴会プラン。
最後の9:00PMからのパートは、体験ではなく店主の打つ蕎麦で秘蔵酒も楽しめる特別な年越しイベントとなります!
第一部:蕎麦打ち体験&宴会
11:00AM開始 2:00PM終了 [Total3.0h]
参加費:15000円[時間内飲み放題付き、コース料理付き]
定員:最大6名様
目安:1.5時間でそば打ち終わり、1.5時間宴会
第二部:蕎麦打ち体験&宴会
3:00PM開始 6:00PM終了 [Total3.0h]
参加費:15000円[時間内飲み放題付き、コース料理付き]
定員:最大6名様
目安:1.5時間でそば打ち終わり、1.5時間宴会
最後の9:00PMからのパートは、体験ではなく店主の打つ蕎麦とともにコースの酒肴と秘蔵酒も楽しめる特別な年越しイベントとなります!
最終の部:店主の打つ手打ち蕎麦で年越し宴会!
9:00PM開始 11:00PM終了 [Total2.0h]
参加費:15000円[時間内飲み放題付き、コース料理付き]
定員:最大10名様